Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone "British" sāk ar trešo desmitu

Respektabalajā "Ladies British Open Amateur Championship" otrdien tika aizvadīta pirmā kārta, pēc kuras Latvijas dāmu ranga līdere Laura Jansone dala 26. vietu. Pirmās 18 bedrītes jūrmalniece "Alwoodley Golf Club" izspēlēja ar +3 virs PAR, savācot četrus bugijus un gūstot vienu bērdiju.

Startēja 144 dalībnieces, kas tika atlasītas pēc vairāk nekā 200 pieteikumiem no 21 valsts.

Vadībā pēc pirmās dienas ir trīs spēlētājas, kas nospēlēja ar -2 zem PAR. Viņu vidū ir arī Spānijas amatieru čempione Carlota Ciganda, kurai turnīrā ir visteicamākais handikaps (+4,8). Ar nacionālajām čempionēm ir pārstāvēta arī Kanāda, Vācija, Itālija, Nīderlande un Skotija. Spēlē arī Portugāles čempionātā uzvarējusī spāniete un, protams, Latvijas amatieru čempione.

Trešdien tiks izspēlēta otrā kārta, pēc kuras 64 labākās cīņu turpinās jau match-play formātā. Ja saglabāsies līdzšinējās tendences, izslēgšanas kārtā varēs iekļūt ar aptuveni +10 virs PAR. Čempione kļūs zināma sestdien paredzētajā izslēgšanas turnīra finālā.

"Ladies British Open Amateur Championship" rezultāti, 1.diena: http://info.lgu.org/tic/tmscores.cgi?tourn=BAC7~season=2007~params=P*1SRC~

Lauras Jansones rezultāti, 1.diena: http://info.lgu.org/tic/tmcard.cgi?tourn=BAC7~player=000019~season=2007~bordersize=1~style=00~fontsize=M~pr=Y

Pēdējās izmaiņas , 13.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē