Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Vieniem beigas, citiem sākums

Strauji tuvojoties Vasaras saulgriežiem, turnīri seko viens otram gan lielākos, gan mazākos laukumos. Pēc pļavu golfa čempionāta posma gan veiksmīgākie Igaunijas braucēji, gan tie, kam viss neizdevās tik labi, jau paspējuši atvilkt elpu, un var gatavoties nākamajiem turnīriem, kas sekos pavisam drīz.

Jau vēstīts, ka sestdien un svētdien Salienas Kluba laukumā notiks sezonas pirmais divu dienu turnīrs - "Golfs.lv" kausa izcīņa. Sestdien cīņas ritēs arī "Ozo Golf Club" tradicionāli veiksmīgajā Pasaules latviešu "Open", bet svētdien lūgtie viesi startēs "Viesturos" Līgo kausa izcīņā.

Pļavu golfa kalendārā iestājusies neliela pauze, taču tā 24. jūnijā beigsies ļoti pamanāmā veidā - ar Skotu kausa izcīņu "Denderos".

Igaunijā Latvijas pļaviniekiem tomēr nācās atzīt mājinieku pārākumu - labākais no latviešiem - pļavu sezonas līderis Ainārs Počs - bija otrais, vienu sitienu zaudējot Egeti Liiv. Trešais vienu sitienu aiz Poča bija Agris Šalmis. Rezultāti apskatāmi 'Turnīru' - 'pļavu golfa' sadaļā.

Tāpat attiecīgajās sadaļās apskatāma arī jaunākā statistika un reitingi.

GANT Pasaules Latviešu Open

Ozo Golf Club

16. jūnijs – plkst. 8:30

1. Vadība

Sacensības organizē Ozo Golf Club sadarbībā ar Pasaules latviešu golfa asociāciju un GANT.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2007. gada 16. jūnijā. Sākums plkst. 8:30 (shot gun) no visām laukuma bedrītēm vienlaicīgi. 

3. Dalībnieki

Sacensībās piedalās Latvijas Republikas pilsoņi, rezidenti un latvieši. Sacensības notiek sitienu spēlē (stroke) un HCP netto ieskaitē.

3.1. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.2. Maksimālais dalībnieku skaits 88 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa). 

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem.

4.2. Sitienu (stroke) un HCP NETTO spēle. Sitienu (stroke) spēlē uzvar tas spēlētājs, kas 18 bedrītes veic ar mazāko sitienu skaitu. HCP NETTO spēlē uzvar tas spēlētājs, kas pēc 18 bedrīšu izspēles savāc vismazāk HCP NETTO sitienus. Longest drive 17. bedrīte, nearest to pin 13. bedrīte.

4.3. Vienāda labākā NETTO rezultāta gadījumā, uzvar tas, kuram zemāks HCP. Ja HCP ir vienādi, notiek „pēkšņās nāves” pārspēle uz 13. bedrītes.

4.4. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu sitienu spēlē (stroke jeb brutto) rezultāta, tad izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 13.bedrītes.

4.5. Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes.

4.6. Bumbiņu marķēšana obligāta. 

5. Pieteikšanās un izloze

5.1. Spēlētāji var pieteikties sacensībām līdz 2007. gada 14. jūnijam plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

5.2. Izlozi rīko Ozo Golf Club administrācija.

6. Starta laiki

Reģistrācija sacensību dienā līdz pulksten 8:15, pirmstarta informācija – 8:15. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa

7.1. Kluba biedriem – Ls 10,-

7.2. Sezonas karšu īpašniekiem – Ls 15,-

7.3. RGS audzēkņiem – Ls 10,-, zem HCP 20 – bez maksas

7.4. Pārējiem – green fee Ls 30 + Ls 15,-

8. Balvas un sponsori

Sitienu (stroke) un HCP Netto spēles pirmo trīs vietu ieguvēji tiek apbalvoti. Labākais sitienu spēles dalībnieks saņem galveno balvu – ceļojošo kausu, kas ir Pasaules latviešu Open turnīra īpašums un glabājas Ozo Golf Club. Balvas pasniedz GANT tikai apbalvošanas ceremonijā klātesošajiem uzvarētājiem.

Pēdējās izmaiņas , 12.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē