Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Japānā savs brīnumbērns

Par jaunu brīnumu priecājas Japānā, kur 15 gadus vecs jauneklis uzvarējis vietējā “Major” turnīrā. Iepriekš Ryo Ishikawa bija nevienam nezināms amatieris, taču tagad viņa vārds arvien ir avīžu pirmajās lappusēs, bet televīzijā skolnieku dēvē par “jauno princi”.

Ishikawa veiksmīgi nospēlēja “Munsingwear Open”, un, pirmo reizi startējot profesionālas tūres sacensībās, nopelnīja čempiona sarkano žaketi.

Masu mediji Japānā apcer Ishikawa 300 jardu draivus un fotogēniskos smaidus. Jaunā zvaigzne zina teikt, ka labāk golfu viņam palīdz arī vieglatlētikas treniņi skolas komandā, jo sprints nostiprinot kāju muskuļus.

Golfu Ishikawa sāka spēlēt sešu gadu vecumā, un tagad viņa elks ir neviens cits kā Tiger Woods. Sācis spēlēt tēva (bankas klerka) virsvadībā, Ishikawa no ģimenes galvas padomiem neatsakās joprojām.

Līdz šim jaunākais uzvarētājs Japānas turnīros bija spānis Seve Ballesteros, kurš 1977. gadā par “Japan Open” čempionu kļuva 20 gadu vecumā.

Ishikawa Japānā ir kļuvis par kārtējo pusaudzi, kas nonācis masu mediju uzmanības centrā. Pirms viņa lielākā daļa slavas tika dalīta beisbolā un daiļslidošanā, kur 16 gadus vecā Mao Asada pasaules čempionātā kļuva par sudraba medaļnieci.


Pēdējās izmaiņas , 08.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē