Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Balvas sadalītas, BMW pats par sevi

Sestdien un svētdien golferi aizvadīja divas nopietnas sacensību dienas, cīnoties ”LMT Open”, kā arī GK “Viesturi” kausa izcīņā. Joprojām zaļi dzīvo apdrošinātāji, jo “LMT Open” 13. bedrītes izspēli ar vienu sitienu nevienam pabeigt neizdevās, un BMW Z4 kabriolets pievienojās citām tā arī nepasniegtajām hole in one balvām.

“Ozo Golf Club” laukums sestdien 13.bedrītes izspēli padarīja par vēl lielāku loteriju. Pamatīgais vējš darīja savu, raustot gan spēlētājus, gan lidojošo bumbiņu. Taču ne gluži visiem tas bija nepārvarams šķērslis.

Mārcis Broders arī tādos apstākļos prata gūt 42 stableford punktus un krietni uzlaboja savu jau tā pieklājīgo HCP 9 handikapu. Otrais bija “Ozo” pro Hakan Svensson, bet trešais ar tādu pat stableford punktu rezultātu (35) finišēja Ivars Grunte.

Starp citu, Grunte šosezon trijās no četrām “Ozo” laukumā aizvadītajām sacensībām ir finišējis trijniekā, gūstot pa reizei, pirmo, otro un trešo vietu.

Dāmām veiksmīgākā šoreiz bija Diāna Lediņa, atstājot aiz sevis Lauru Jansoni un Vinetu Ruku. Otrajā HCP grupā kungiem uzvarēja Anrijs Brencāns, arī uzlabojot handikapu.

Savukārt svētdien GK “Viesturi” kausa izcīņā kungu konkurencē uzvarēja Oskars Bērziņš ar neto 62 sitieniem. Trijniekā vēl iekļuva Artjoms Mališkovs un Edmunds Bušs (pa 62).

Dāmām labākā bija Lidija Gavrilova, aiz kuras finišēja Diāna Lediņa un Dace Tiknuse. Atsevišķas balvas tika labākajiem arī GK “Viesturi” biedru ieskaitē dažādās kategorijās.

Abu turnīru rezultāti apskatāmi ‘Rezultātu’ sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 03.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē