Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts turpat aiz kata

Veiksmīgāk nekā sezonas pirmajā posmā Dānijā profesionālajā “Ecco” tūrē nospēlējis Dāvis Puksts, tomēr viena sitiena robeža liedza “Viesturu” pro pārvarēt katu. Divu kārtu summā ar +8 virs PAR tika dalīta 48. vieta 84 dalībnieku konkurencē.

Divi raundi “Dangaard Telecom Masters” Pukstam bijuši vieni no smagākajiem kādi jebkad spēlēti - šaurā laukuma un spēcīgā vēja dēļ. Ar to skaidrojami salīdzinoši zemie rezultāti, taču katrā sitienā Puksts spēlējis par visiem 100 procentiem.

“Pirmajā dienā nospēlēju +5,līdz pēdējai bedrei bija +2, bet nevajadzīgi situ ar draiveri un "noraku" dienu,” vēsta Puksts. Pirmajā dienā vējš bijis drausmīgs, un ar +2 Puksts vēl bija 23.vietā. Taču kļūdas ir katrā spēlē, un no tām jāmācās, saka Puksts.

Otrajā dienā pēc četrām bedrēm Pukstam bija +2, drīz vien sekoja bērdijs, bet otrajā devītniekā divi bugiji liedza kvalificēties trešajai dienai. Vājākais rezultāts pēc divām kārtām bija +29, lai gan “Nordic League” mačos tūristi nespēlē.

Puksts ir pateicīgs ģimenei par atbalstu un saka, ka šoreiz pēc ilgiem laikiem guvis pozitīvas emocijas, un tas motivē trenēties uz nākamo posmu, kas notiks uzreiz pēc Jāņiem no 25 līdz 27. jūnijam.

Tikmēr amatieri, kas gatavojas GK "Viesturi" kausa izcīņai, klikšķinot uz 'aktuālo saiti' var iepazīt starta laiku listi.

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē