Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"LMT Open" ar Sandi Ozoliņu

Vasaras sākums mudina uz pavisam citām lietām, nevis hokeja spēli, tādēļ nav brīnums, ka sestdien paredzētā "LMT Open" dalībnieku vidū lasāms arī Sanda Ozoliņa vārds. Kopmāniju flaitā hokejistam sastādīs viņa draugs Armands Puče, LMT viceprezidents Andris Forstmanis un Ivars Grunte.

Ekspresvizītē Rīgā Ozoliņš ierodas piektdien uz dažām dienām ģimenes darīšanās, un jau nākamās nedēļas pirmajās dienās dosies atpakaļ pāri okeānam. Ja neradīsies neparedzēti kavēkļi, Ozo "Ozo" laukumā būs uz strīpas jau piektdien principiālajā Mindauga kausa izcīņā.

Jāpiebilst, ka savu golfa laukumu Ozo redzēs pēc krietas pauzes, jo pagājušajā vasarā viņš uz Latviju neatbrauca.

Startam "LMT Open" gatavojas 101 golferis, tostarp arī LMT prezidents Juris Binde,kurš ir sacensību komitejas goda priekšsēdētājs. Golferiem būs arī iespēja iemēģināt roku hole in one sitienā  - 13. bedrīte var kļūt par laimīgo, jo par bumbiņas nogādāšanu bedrītē ar vienu sitienu gaidīs BMW Z4 kabriolets.

Lai bez bažām iekļūtu dalībnieku vidū, "Ozo" turnīriem vēlams pieteikties aptuveni divas nedēļas iepriekš. Interesentiem nevajag arī ar pārāk drūmu skatu rakstīt savu vārdu gaidītāju sarakstā (waiting list), jo izredzes pirmajiem nemaz nav tik sliktas. Visiem "Ozo Golf Club" biedriem automātiski tiek rezervētas vietas turnīros, taču, ja viņi savu dalību līdz noliktajam laikam neapstiprina, rindas kārtībā tiek akceptēti gaidītāji.

"LMT Open" starta laikus var aplūkot http://www.ozogolf.lv/events/teetimes/LMT_tee.doc 

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē