Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc Valmieras atklāšanas posms Gulbenē

Godam atklājuši jauno trīs bedrīšu golfa laukumu Valmieras pusē "Avotos", pļavu golferiem nav daudz laika vaļoties, jo sestdien Gulbenes rajonā gaidīs Pļavu čempionāta 3. posms, kas vienlaicīgi atklās arī Premjera kausa izcīņas sezonu. "Avotu" laukuma atklāšana bija iecerēta jau pērn, taču neīstenojās sausās vasaras dēļ.

Golfa laukuma atklāšana risinājās pēc visiem priekšrakstiem - uzrunas teica Valmieras mērs un Valmieras pagasta vadītājs, bet pirmo bumbiņu laukumā raidīja tā veidotājs Māris Gulāns. Pirmais sitiens izdevās taisns un tāls, cerams, apliecinot golfa ienākšanu "Avotos" uz palikšanu.

Jāņa Matisona un viņa trīs dēlu lolotais golfa laukums ietilpst jau senāk darboties sākušajā "Avotu" kompleksā, kur ir gan atpūtas mājas, gan BMX trase, kas ieguvusi nacionālās sporta bāzes statusu, un regulāri uzņem augsta ranga starptautiskas sacensības.

Golfa laukuma centrā ir treniņlaukums (driving range), kam pa perimetru izvietotas trīs bedrītes - divas PAR 4 un viena PAR 3. Bija arī atklāšanas turnīrs, kurā pirmo vietu guva Māris Gulāns. Lai trīs bedrīšu laukumā varētu palaist visus sabraukušos spēlētājus, starp diviem trīs bedrīšu gājieniem golferiem bija jāizspēlē arī minigolfa laukums.

Interese par golfu Valmieras pusē aug augumā, ko apliecina fakts, ka Valdim Liepiņam bez darba pirmdienu vizītēs nav jāsēž, un apmācāmie piesakās jau laicīgi.

"Avotu" saimnieku sveicēju vidū bija arī Andris Apinītis, aicinot visus sestdien tikties Pļavu golfa čempionāta posmā Gulbenes rajona "Siltajos". Starts, kā ierasts, paredzēts plkst. 10.

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē