Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

„Re & Re Open” augsts slieksnis

Sezonas pilnbrieda tuvošanos aizvadītās nedēļas nogalē patīkami apliecināja augstie rezultāti „Re & Re Open” turnīrā, kur daudziem zema handikapa golferiem pat HCP stableford formātā izdevās izcīnīt augstas vietas. Kungiem HCP 0-15 grupā Aldis Puisītis uzvarēja ar 41 punkta guvumu.

„Ozo Golf Club” gūtā pirmā vieta ļāva Puisītim par nepilnu punktu samazināt handikapu uz HCP 10,6 un pietuvoties singla atgūšanai.

Savukārt ar 40 punktiem pat izrādījās par maz, lai garantētu vietu trijniekā, jo šādu rezultātu sasniedza četri golferi. Neraugoties uz HCP 0, šāds rezultāts bija pa spēkam „Ozo Golf Club” pro Hakan Svensson, kam tas ļāva ieņemt 2.vietu. Trešais bija Valters Vilde, bet turpat aiz trijnieka palika Gundars Stūris un Mārtiņš Miķelsons.

Neatpalika arī spēcīgākās dāmas. Rezultātu sarakstā 3. vietā bija Laura Jansone, tomēr viņas rezultāts -4 zem PAR (68 sitieni) ir pietiekami daiļrunīgs pats par sevi, atgādinot, ka ne velti jūrmalnieci slavēja par izdevušos pirmo sezonu Austrumtenesijas Valsts universitātē.

Augstāk par Jansoni turnīra tabulā pakāpās uzvarētāja Anna Švanka ar 46 punktiem un 42 punktus guvusī Viktorija Lipska. Jansones rēķinā bija 40 punktu. Tuvu laukuma PAR ar 73 sitieniem bija Māra un Krista Puisītes, stableford ieskaitē noslēdzot labāko sešinieku, un uzlabojot līdzšinējo HCP. Par ko priecāties ir arī 4. vietu guvušajai Lindai Dobelei, kura pirmo reizi nonākusi pie singla handikapu īpašniecēm.

Otrajā HCP grupā kungiem par prieku sev un arī tēvam uzvarēja Reinis Grunte, savācot 41 punktu.

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē