Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Mediji lūko pēc Eiropas

Maija nogalē golfa laukumos daudz biežāk nekā iepriekš redzami Mediju kluba biedri, kam nemanot pienācis pēdējais laiks posties nozīmīgam turnīram - Eiropas žurnālistu "Masters". Tradicionālajos mačos Itālijā katru valsti pārstāvēs astoņi golferi, taču uz Apenīnu pussalas dienvidiem dosies vēl vairāki citi Mediju kluba biedri, kam arī nūjas nebūs jāatstāj mājās.

No vienas puses dienišķie darba pienākumi pat starptautiska turnīra dēļ nekļūst mazāki, tomēr zināmas apzinīguma tendences Mediju kluba biedrus ir piespiedušas vairāk laika veltīt treniņiem. Ja pirms diviem gadiem Austrijā ar dalību vien varēja nodrošināt astoto vietu un labākās komandas laurus Austrumeiropas līmenī, tad šoreiz situācija jau ir pavisam cita.

Turnīrs no 5. līdz 8. jūnijam notiks divos laukumos netālu no Bari - "Riva dei Tessali" un "Metaponto". Divām treniņu dienām sekos spēle sacensību ieskaitē abos laukumos. Katru dienu komandas rezultātā ieskaitīs piecus labākos individuālos HCP stableford rezultātus, taču spēlētāju ieskaites HCP būs ne augstāks par 18. Līdz ar to teju visiem Mediju kluba biedriem būs jācīnās ar tādu ieskaites handikapu, kas, kam vairāk, kam mazāk, bet tomēr būs zemāks par reālo.

Mediju centienus godam nospēlēt Itālijā, atbalsta arī golfa laukumi - līdz izbraukšanai uz svelmainajiem dienvidiem 50% green fee atlaides ir piemērotas gan "Viesturos", gan "Ozo Golf Club".

Par lieliem varoņdarbiem Mediju klubā nesapņo, taču līdzšinējā pieredze rāda, ka izredzes atstāt kādus no 13 konkurentiem aiz muguras nav nereālas. Uz Itāliju Mediju kluba krāsās pošas Iveta Kaminska, Kristians Rozenvalds, Jānis Janševics, Jānis Jarāns, Ingmārs Jurisons, Gatis Šļūka, Ivo Krumholcs un Gundars Galkins.

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē