Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Sestdien atklāšana Valmierā

Valmierā sestdien atklās trīs bedrīšu golfa treniņlaukuma kompleksu, kur būs iespējams gan uzlabot meistarību treniņos, gan izspēlēt atsevišķas bedrītes. Jaunais laukums Valmierā ir krietni palielinājis interesi par golfu, kas vidzemnieku aktivitāšu dēļ arī līdz šim nav bijusi nekāda mazā.

Trīs bedrīšu treniņlaukums un izsitiena treniņu zona ir izveidota Valmieras pagasta "Avotos" pie pilsētas lidlauka. Golfa laukums veidots atbilstoši vispārpieņemtajām prasībām - zāliens ir speciāli iekopts un tiek pļauts ar īpašu tehniku. Laukuma izveidošanā ir izmantoti arī Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļi.

"Avotu" grīnkīpers Jānis Matisons juniors atzīst, ka darba laukumā vēl daudz, taču pirmajai sezonai tas būs labā kvalitātē.

Golfa objekts ir tikai viena no atpūtas un sporta kompleksa "Avoti" sastāvdaļām. Šeit iespējams arī organizēt vasaras sporta spēles, spēlēt tenisu un minigolfu. Kompleksa attīstība sākās 2001.gadā ar BMX velotrases izveidošanu, kurai 2004.gadā piešķīra nacionālās sporta bāzes statusu.

Golfa laukuma kompleksu sestdien atklās Artūrs Matisons, kurš ir gan projekta attīstītājs, gan Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) sastāvā iekļauts aktīvs BMX braucējs. Kad Matisons ir mājās Valmierā, viņš gandrīz katru vakaru dodoties uz treniņlaukumu, lai mācītos spēlēt golfu.

"Avotu" golfa kompleksa atklāšana paredzēta plkst. 11.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē