Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

„Viesturos” intensīvā terapija

Visi, kas šosezon spēlējuši „Viesturos”, paši ir pārliecinājušies, ka grīni nebūt nav tādi kā gribētos. Lai pozitīvas pārvērtības panāktu pēc iespējas drīzākā laikā, „Viesturos” tiek sākts intensīvās terapijas kurss, kas nozīmē izmaiņas kalendārā, un „Sportland” Ģimeņu kausa posma pārcelšanu uz vēlāku laiku.

Rīkotāji atvainojas visām ģimenēm, kas jau bija pieteikušās svētdien paredzētajam turnīram, un cer, ka spēle uz labas kvalitātes grīniem vēlāk šovasar to kompensēs. Kamēr tiks laboti grīni, laukumā iespējams spēlēt ar 50% atlaidi.

Tā kā 3. jūnijā ir plānota Golfa kluba „Viesturi” kausa izcīņa, saimniekiem ir pamats censties, lai uz to laiku laukums būtu labā kārtībā.

Konspirācijas teoriju piekritēji kalendāra izmaiņās var saskatīt veiksmīgu ietekmēšanas mēģinājumu no to personu puses, kam bija maz izredžu līdz 27. maijam paspēt noformēt ģimenes saites, vai arī pienācīgi sagatavot ģimenes locekli atbildīgai spēlei.

Līdz kausa nākamajam posmam paliek vairāk iespēju gatavoties sacensībām, kur galvenā balva pēc četriem posmiem tāpat kā iepriekš būs lieliski velosipēdi ģimenei.

‘Turnīru’ sadaļā ir apskatāms jau precizēts kalendārs.

Pēdējās izmaiņas , 21.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē