Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņi stabulē, latvieši danco

Tradicionālās mačsacīkstes Igaunija - Latvija rīkošana pamazām iegūst farsa piegaršu, jo ziemeļu kaimiņi nupat apstiprinājuši, ka viņiem nekādi nav pieņemams pašu agrāk akceptētais turnīra laiks maija beigās un jūnija sākumā. Lai gan tieši pēc igauņu lūguma turnīru tika nolemts nerīkot vasaras vidū, un bija izdarīts viss nepieciešamais mačsacīkstes sarīkošanai maija un jūnija mijā.

Igaunijas puse informējusi Latvijas Golfa federāciju, ka mačsacīkste noliktajā laikā nevar notikt "no viņiem neatkarīgu apstākļu dēļ". Neoficiāla informācija gan liecina, ka šie "neatkarīgie apstākļi" ir "EGCC Open" match-play čempionāts, kur tagad apsolīta visu spēcīgāko igauņu līdzdalība.

Jaunākā igauņu piedāvātā versija ir mačsacīksti aizvadīt "kaut kad septembrī". Neuzsverot faktu, ka Latvijas junioru izlases spēlētājiem tad būs jādomā ne tikai par golfu, bet arī par skolu, vēl ir tādi aspekti kā attieksme un laukums. Septembris jau ir skandināvu iecienīts mēnesis spēlēšanai "Ozo Golf Club", tādēļ spēles laika rezervēšana nav tikai teorētisks jautājums. Savukārt līdz šim "Ozo Golf Club" mačsacīkstei visi jau rezervētie starta laiki ir palikuši bez seguma.

Ar igauņiem komunicējusī LGF darbiniece Santa Puče ir gatava apkopot iespaidīgo saraksti, kur jau kopš decembra tika pausti lūgumi mačsacīksti organizēt jūnijā pirms Jāņiem.

Lēmumu, ko šādā situācijā darīt, acīmredzot būs jāpieņem Latvijas Golfa federācijai. Savukārt katrs golferis savu viedokli ir aicināts izteikt, atbildot uz golfs.lv aktuālo jautājumu.

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē