Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts krāj pieredzi „Ecco” tūrē

Pēc atgriešanās no „Ecco” tūres pirmā posmā Dānijā ar gūto pieredzi padalījās „Viesturu” pro Dāvis Puksts, atzīstot, ka rezultāti nebūt nebija tādi, kā cerēts, tomēr šādu pieredzi citur gūt nav iespējams.

“Brundtland Open” pirmajā kārtā Puksts nospēlēja ar +7 virs PAR, bet otrajā dienā ar +8 virs PAR. „Samitrināju kājas,” tā sasniegto rezultātu, kas liedza pārvarēt katu, vērtē pats Puksts.

Turnīra laukums bijis ļoti sarežģīts ar slīpuma ziņā brīžiem neticamiem grīniem. Taču turnīra līderi parādīja – ja esi labs spēlētājs, nospēlēsi arī tādā laukumā, saka Puksts. „Viesturu” pro šajā tūrē pats sev ir izvirzījis uzdevumu mācīties, un tas arī tika darīts.

Lai „Ecco” tūres turpmākajos posmos cīnītos par kata pārvarēšanu, jāspēlē PAR golfs, spriež Puksts. Spēlētāju augstais līmenis „Brundtland Open” Pukstu pārsteidzis – uz starta stājies arī ne viens vien Eiropas PGA tūres bijušais spēlētājs.

Skola maksā naudu, atzīst Puksts un citē Johnny Fanello: "If you did not pay for a lesson, you did not learn anything". Puksts ir apņēmies šosezon kļūt par “Ecco” tūres vidusmēra spēlētāju un nepadoties, lai kā arī ietu.

Nākamais starts Pukstam “Ecco” tūrē būs 31.maijā-2. jūnijā.

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē