Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Grunte uz laureātu takas

Veiksmīgs sezonas sākums padevies Ivaram Gruntem, kurš konsekventi turpina gūt pa 39 stableford punktiem un jau otrajā "Ozo" turnīrā pēc kārtas ir galvenajās lomās. Ja sezonas Pirmajā turnīrā Gruntem nācās palikt otrajam, tad sestdien "Callaway Open" sekoja revanšs un uzvara spēcīgākajā handikapu grupā, kas nodrošināja trešo vietu jaunākajā nacionālajā amatieru reitingā.

Uz "Callaway Open" uzvarētāja lauriem bija arī citi nopietni pretendenti - tikai pateicoties labākam handikapam, Grunte otrajā vietā atstāta Igoru Mališkovu. Trešais bija vienu punktu atpalikušais "Ozo Golf Club" pro Hakan Svensson, toties viņš, neraugoties uz HCP 0,1, spēja savākt 38 punktus, un tagad ir oficiāls nulles handikapa īpašnieks.

Otrajā kungu handikapu grupā pierādījās, ka dēli mēdz būt veiksmīgāki par tēviem - ar teicamu 43 punktu rezultātu uzvarēja Artjoms Mališkovs.

Dāmām jaunāko junioru pretenzijas uz arvien labākiem rezultātiem apliecināja Ieva Čače, kura pirmo vietu guva ar 46 punktiem, pamatīgi uzlabojot līdzšinējo HCP 34,5. Ārpus trijnieka stableford spēlē palika Māra Puisīte, toties, nospēlējot ar 74 sitieniem, arī viņa uzlaboja savu HCP 3,3 handikapu.

Visi turnīru dalībnieki 'Reitingu' sadaļā var iepazīties ar vietu sadalījumu pēc "Callaway Open".

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē