Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts uz Dāniju

Iepazīstot “Ozo Golf Club” Sezonas Pirmā turnīra dalībnieku sarakstu, redzams, ka tajā nav atrodams nesenais Latvijas amatieru izlases spēlētājs Dāvis Puksts. Izrādās, ka ne jau “Viesturu” pro saimniecības pārvaldīšana tajā vainojama – Puksts sestdien dodas uz Dāniju spēlēt profesionālās “Ecco” tūres posmā.

“Ecco” tūre ir spēcīgākā profesionālā tūre Dānijā, stāsta Puksts, piebilstot, ka šogad tajā plāno spēlēt diezgan regulāri. Pirmais tūres posms “Brundtland Open” notiks 1.-3. maijā, tomēr Puksts uz sacensību vietu dodas agrāk, lai uz vietas vēl labāk sagatavotos startam.

Vējainais un nepastāvīgais pavasaris Pukstam nav ļāvis par visiem 100 procentiem paveikt gatavošanās procesā iecerēto, tomēr “Viesturu” jaunais pro spriež, ka kopumā ir labā formā, lai arī kur pielikt vēl atrastos.

Vēl Amerikā Puksts trenera vadībā sāka pārveidot vēzienu, taču tagad iesāktais darbs viņam jāpabeidz vienam pašam, kas ir krietni grūtāk.

Pirms gada “Brundtland Open” uzvarēja Latvijā itin labi zināmais zviedrs Peter Malmgren, summā nospēlējot ar –6 zem PAR. Lai pārvarētu katu, pietika ar +6, un Puksts spriež, ka tieši tas varētu būt viņa mērķis.

Neamatiera statusā Pukstam tas būs pirmais turnīrs, kur pacīnīties ar profesionāļiem, un viņš pats atzīst, ka tas tomēr ir kas pilnīgi jauns.

Dānijas “Ecco” tūrē ir pieci posmi, un kopvērtējumā 10 labākie iegūst tiesības startēt PGA Eiropas “Challenge” tūres posmā. Un tas jau ir pavisam nopietns līmenis.

 “Ecco Tour” rīkotāji plāno publicēt “Brundtland Open” rezultātus arī tiešsaistē savā mājaslapā www.eccotour.org

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē