Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Ar skatu uz naftas torņiem

Pagaidām Latvija golfa laukumu būvē nekonkurē ar Gary Player un Jack Nicklaus kompānijām, taču izskatās, ka tā negrasās tikai noskatīties uz „lielajiem zēniem”. Valsts vizītes laikā Azerbaidžānā piedāvājumu naftas laukiem bagātajā valstī uzbūvēt arī kādu golfa laukumu darīja zināmu Latvijas ārlietu ministrs Artis Pabriks.

Tiekoties ar Azerbaidžānas prezidentu Ilham Aliyev, Pabriks informēja, ka Latvijas uzņēmēji ir ieinteresēti investēt Azerbaidžānā, piemēram, ieguldot līdzekļus golfa laukuma izveidē. Diplomātiskie avoti pagaidām klusē, par šāda projekta iespējamo finansējuma apjomu un tā īstenotājiem, taču pats fakts vien jau ir intereses vērts.

Aliyev sarunā ar Pabriku atzinīgi novērtēja Latvijas investīcijas Azerbaidžānā un stāstīja par valsts straujo ekonomisko izaugsmi. Un jebkuram golfa spēlētājam taču ir skaidrs, ka neviena ekonomiski attīstīta valsts nevar pastāvēt vismaz bez kāda golfa laukuma.

Interese par naftas bagātību baudošo Azerbaidžānu kļūst arvien lielāka, ko apliecina arī nesenā Latvijas vēstniecības atklāšana. Laikam jau Kaspijas krastos redzētais Pabriku iespaidojis tik spēcīgi, ka ārlietu ministrs pat lūdzis ieviest bezvīzu režīmu Latvijas pilsoņiem.

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē