Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Aukstums piebremzē

Pēc straujās pavasara atnākšanas sekojušais aukstuma vilnis atvēsinājis arī golfa laukumu plānus. Uz vēlāku laiku ir pārcelta "Saliena Golf" pilna Kluba laukuma atvēršana, un ar bažīgu aci uz sezonas kalendārā pirmo turnīru raugās arī "Viesturos".

Sezonas atklāšanas sacensības Salienā ir plānotas 21. aprīlī, un nav izslēgta iespēja, ka tā būs pirmā diena, kad Kluba laukumā varēs spēlēt visas 18 bedrītes. Pirmās 10 bedrītes ir spēlējamas jau labu laiku, un tās neviens slēgt negrasās. Taču citur zāle aukstā laika dēļ neaug kā nākas.

Lai gan "Saliena Golf" grīnkīpers Einārs Mednis ir dzirdējis optimistiskas laika prognozes, uz to pamata nekādi paziņojumi vēl netiek sniegti. Ja laukums kārtīgi sazaļos agrāk par 21. aprīli, agrāk tas arī būs pilnībā spēlējams. Tas pats attiecas arī uz treniņlaukuma treniņgrīnu.

Neraugoties uz brīžiem stindzinošajiem grādiem, Salienas Dārzu laukumā un Kluba laukuma pusē golferi tik un tā ir redzami.

Savukārt "Viesturos" pēc paveiktajiem uzlabošanas darbiem golferiem laukumu vēlas atrādīt cienīgā izskatā, un te bez siltas saules palīdzības neiztikt. Tādēļ nav izslēgta iespēja, ka "Viesturu" sezonas atklāšanas turnīrs pārcelsies par nedēļu vēlāk no 22. uz 29. aprīli.

Pēdējās izmaiņas , 11.04.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē