Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīrus vēl jāpagaida

Lai gan golferus pašlaik lutina neticami silta marta saule, pulcējot pilnu Salienas Dārzu laukumu, ar sacensību sezonas uzsākšanu laukumi ir piesardzīgāki. Provizoriskajā kalendārā uz aprīļa vidu noliktie turnīri pamazām pārvietojas uz Latvijas klimatam ierastākām starta pozīcijām.

Jau pirms laba laika par nedēļu uz 21.aprīli sezonas atklāšanas turnīru pārcēla Salienā, un arī “Viesturos” saklausītas ne īpaši optimistiskas laika prognozes aprīļa vidum. Tādēļ “Viesturos” nolemts sezonas atklāšanas turnīra pagaidu datumu atvirzīt par nedēļu tālāk uz 22. aprīli, un ar Iļjiča dzimšanas dienu tas nekādi nav saistīts.

Līdz ar to pašlaik sacensību kalendārā pirmais ieraksts ir sezonas atklāšanas turnīrs 21. aprīlī Salienas Kluba laukumā. Savukārt “Viesturos” nešaubās, ka viss būs atkarīgs no klimatiskajiem apstākļiem, un aizkavējušos cīruļputeņu gadījumā sezonas atklāšanu var pārcelt pat uz 4.maiju.

Neviens sinoptiķis Latvijā neliks savu vārdu zem laika prognozes mēnesim uz priekšu, tādēļ atliek cerēt, ka bažas par ziemas recidīviem ir tikai kaut kur citur pasaulē veiktas kļūmīgas datorsimulācijas sekas.

Jau iepriekš uz aprīļa pēdējo sestdienu ir ticis nolikts sezonas pirmais turnīrs “Ozo Golf Club”, kur pēc pāris dienām paredzēts atvērt treniņlaukumu.

Pēdējās izmaiņas , 29.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē