Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Junioru čempioni – pie Jorkas hercoga

Īpašs svars šovasar būs Latvijas junioru čempionātam, jo absolūtie uzvarētāji varēs doties uz golfa dzimteni Skotiju, lai pirmo reizi pārstāvētu savu valsti Jorkas hercoga balvas izcīņā. Prestižajā „The Duke of York Trophy” ir aicināti startēt tikai rīkotāju izvēlētu valstu nacionālie junioru čempioni puišu un meiteņu konkurencē.

Latvija „The Duke of York Trophy” rīkotāju uzmanības lokā ir nonākusi pirmo reizi, jo iepriekš mūsu nacionālā federācija šādu uzaicinājumu nebija saņēmusi. Vienīgie izdevumi, ar ko jārēķinās abiem Latvijas pārstāvjiem, ir ceļa izdevumu segšana.

„The Duke of York Trophy” ir U-18 turnīrs, taču tas nenozīmē, ka uz spēlēšanu Skotijā pretendē tikai vecākā gadagājuma juniori. Visu noteiks rezultāti Latvijas junioru čempionātā, kur divas vecākās grupas varētu spēlēt pat trīs dienas visos trijos laukumos. Brauks absolūti labākie, tiesa, jārēķinās, ka „The Duke of York Trophy” var piedalīties jaunie golferi ar handikapu ne sliktāku par 3.

Organizatori paredz, ka „The Duke of York Trophy” startēs aptuveni 23 valstu junioru čempioni. Sacensības risināsies trīs dienas no 11. līdz 13. septembrim, izspēlējot 54 bedrītes, bet dienu pirms maču sākuma būs treniņu raunds. Galvenā balva paredzēta tikai viena, un to saņems labāko rezultātu summā uzrādījušais juniors vai juniore.

Atsevišķi vēl sveiks labākos zēnu un meiteņu konkurencē, taču tie jau būs papildus apbalvojumi, nevis Jorkas hercoga galvenā balva.

Tātad junioriem ir nopietns stimuls trenēties, lai pretendētu uz iespēju pārstāvēt savu valsti „Loch Lomond Golf Club” links laukumā. Latvijas junioru čempionāts ir plānots no 9. līdz 11. jūlijam, tā kā laiks sagatavoties vēl ir ikvienam pretendentam.

Pēdējās izmaiņas , 27.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē