Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Aicina uz apsolītās zemes čempionātu

Lai gan tepat mājās pavasaris ir pārsteidzis ar negaidītu labvēlību, jau sezonas sākumā interesentiem ir iespēja uzspēlēt arī starptautiskos mačos ārzemēs. Maija pirmajā pusē Latvijas golferus grib redzēt Izraēlas atklātajā amatieru čempionātā, kur dalības handikapi nav tik nežēlīgi kā lielākajā daļā citu Eiropas golfa asociācijas (EGA) valstu nacionālo turnīru. Pieteikumus organizatori gaidīs vēl gandrīz pusotru mēnesi.

Izraēlas amatieru „Open” notiks no 7. līdz 10.maijam „Caesarea Golf Club” laukumā. Kungiem maksimālais dalības handikaps ir 9, bet dāmām – HCP 14.

Atsevišķi turnīri būs vēl vairākās citās vecuma grupās. Paredzēti starti kungiem „Masters” grupā (ne jaunākiem par 50 gadiem, HCP ne augstāks par 16), dāmām seniorēm (50/HCP 24), junioriem un juniorēm (ne vecāki par 18 gadiem, HCP 16) un kungiem supersenioriem (70/HCP 30). Var pieteikties arī vienas dienas HCP neto turnīram (kungi līdz HCP 24, dāmas HCP 30).

Kungi individuālo čempionu noteiks 72 bedrīšu izspēlē, citās grupās balvas pasniegs pēc 54 bedrītēm. Dalības maksa attiecīgi 250 USD un 200 USD.

Pieteikumus pieņem līdz 3.maijam. Plašāka informācija: http://www.israelgolffed.org/media/File/IsraelOpen2007OverseasEntryForm.doc

Pēdējās izmaiņas , 26.03.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē