Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropieši pārāki Zvaigžņu kausā

ASV un Eiropas spēku samēru golfā nosaka ne tikai PGA meistari Ryder kausa izcīņā. Velsā Zvaigžņu spēlē tikās Atlantijas okeāna dažādās pusēs dzīvojošas šovbiznesa slavenības, un gluži tāpat kā visu golfa mediju aprakstītajos mačos Īrijā, arī šoreiz eiropieši saviem sāncenšiem neatstāja nekādas cerības.

PGA izcilnieka Colin Montgomerie vadītā Eiropas komanda palika nepārspēta jau otro gadu pēc kārtas, uzvaru nodrošinot vēl pirms visi dalībnieki bija tikuši līdz finišam.

Eiropas komandā spēlēja Jodie Kidd, Damien Lewis no „Band of Brothers” un DJ Chris Evans.

Līdzjutēji priecājušies ne tikai par sportiskajiem rezultātiem, bet arī par Jodie neprognozējamo svingu un ASV komandā spēlējušā roka dinozaura Alice Cooper nepārspējamo rozā cepuri. „Ja nespēj vinnēt, tev ir visas tiesības izskatīties muļķīgi,” savu īpatnējo ietērpu komentēja Cooper.

Kopā ar Cooper rūgto zaudējuma biķeri amerikāņu komandā dalīja „Medicine Woman” zvaigzne Jane Seymour, Meatloaf un Dr Quinn.

Patiesībā Seymur vienlīdz labi varēja spēlēt abās komandās, jo viņa ir dzimusi Britu salās. „Kādam taču bija jāatbalsta Amerika. Cīņa bija fantastiska,” viņa teica.

Gadu iepriekš šajā pat turnīrā pretējās komandās aci pret aci tikās vīrs un sieva – Catherine Zeta-Jones un Michael Douglas. Toties šogad turnīra Pro-Am bija karalisks, jo tajā piedalījās prinči William un Harry.

Izrādās, ka karjerā trīs hole in one iesitušais Cooper (HCP 5) ar Zeta-Jones (HCP 25) un Douglas (HCP 12) bieži esot redzami kopā golfa laukumā, jo spēle patīk visiem trim.

Pēdējās izmaiņas , 19.01.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē