Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Godīgā spēlē zaudēts uzvārds

Par to, ka derības golfā iederas tāpat kā speķis latviešu virtuvē, diez vai vēl kādu spēlētāju vajag pārliecināt. Ir ierasts, ka spēlē uz naudu, pusdienu rēķinu vai kādu dzērienu, taču līdz šim nebija nācies dzirdēt, ka no golfa mača rezultāta var būt atkarīgs uzvārds turpmākajā dzīvē.

Principiāls jautājums bija jāizšķir kādai topošai ģimenei Jaunzēlandē, kas, respektējot līgavas vēlmes, vienojās 18 bedrīšu izspēlē noskaidrot, vai kopīgajā dzīvē pārim būs vīra vai sievas uzvārds.

Greg Marshall un Adrienne Foley laukumā devās kāzu tērpā, taču cīņa, kurā neviens negribēja piekāpties, bija spraiga, vēsta „Ananova”.

Viss aizsācies ar līgavas neapmierinātību par kārtību, ka jaunajai sievai vienmēr jāpieņem vīra uzvārds.

„Greg golfu spēlē kopš neatminamiem laikiem,” stāstīja Adrienne. „Taču es kādus piecus mēnešus staigāju pa māju un teicu: „Gregory James Foley” skan labi.””

Lai gan 9.bedrītē golfa dievi līgavai dāvāja hole in one, Greg izkūlās no nepatikšanām. Pēc 17.bedrītes izspēles līgavainim jau bija trīs sitienu pārsvars, un pēdējā bedrītē brīnumi nenotika. Līgava atzina sevi par uzvarētu, taču piebilda, ka šādā veidā vismaz zaudēja savu meitas uzvārdu taisnīgā cīņā.

Pēdējās izmaiņas , 16.01.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē