Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Aicina uz čempionātu Bavārijā

Ja ir vēlme pavasarī atklāt starptautisku sacensību sezonu, kungi un dāmas to var izdarīt jaukto foursome Bavārijas amatieru čempionātā. Turnīra rīkotāji aicina pieteikties komandas no visas Eiropas, un noteiktais handikapa limits ļautu latviešiem nokomplektēt ne vienu vien komandu.

Turnīrs notiks no 27. līdz 29. aprīlim „Golfclub Schloss Klingenburg”. Pasākuma ietvaros būs vairāki turnīri – pirmkārt, Komandu čempionāts, otrkārt Nāciju kauss, kā arī gandarījuma kārta tiem, kas nekvalificēsies izslēgšanas kārtai.

Komandas divu spēlētāju handikapu summa nedrīkst pārsniegt HCP 18. Noteiktais maksimālais dalībnieku skaits ir 60 komandas.

Pirmajā kārtā sitienu spēles formātā izspēlēs 36 bedrītes, pēc kurām nākamajai kārtai kvalificēsies 16 labākās, un cīņu turpinās izslēgšanas formātā. Pārējie varēs izspēlēt gandarījuma turnīru. Kā parasti paredzēts arī oficiāls atklāšanas un slēgšanas pasākums.

Interesentiem vispirms jāpiesakās Latvijas Golfa federācijā un pēc tam līdz 24.aprīlim jāiesniedz pieteikumi turnīra rīkotājiem.

Pēdējās izmaiņas , 12.01.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē