Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger lūko pēc šūpuļa

Gada nogalē atzīmējis 31. dzimšanas dienu, Tiger Woods darīja zināmu, ka 2007.gads viņam būs īpašs, jo pasaules rangu līderis kļūs par tēvu. Woods un Elin Nordegren pirmdzimtais pasaulē nāks vasarā, bet golfa funkcionāri atšķirībā no laimīgās ģimenes priecīgu vaigu nerāda.

Golfa apskatnieki jau apcer, kādu iespaidu uz golfa pasaules līderi atstās tēva pienākumi. Pats Woods gan par to tagad nesatraucas un saka, ka viņa ģimene ir nepieredzēti laimīga.

Kad tieši priecīgais notikums gaidāms, Woods neprecizēja, taču uzskata, ka, mērot ar golfa mērauklu, tas notiks starp “US Open” un “British Open”.

Woods nesteidz gadu sākt ar līdzdalību sacensībās, tādēļ šonedēļ Havaju salās nestartēs US PGA sezonas pirmajā turnīrā “Mercedes-Benz Championship”. Woods sezona sākšoties janvāra beigās “Buick Invitational”, bet līdz tam vairāk laika viņš pavadīšot ģimenes lokā.

Woods priekus ar grūtībām dala US PGA tūres vadība, kas neslēpj, ka tikai no Tiger dalības vai palikšanas mājās ir atkarīgs, vai turnīrs gūs augstu reitingu televīzijā.

Turklāt amerikāņu TV vidusmēra skatītāju interesi par golfu mazina fakts, ka arvien mazāk tautiešu ir atrodami rangu tabulas augšdaļā. Pirms pieciem gadiem 1.janvārī 26 no TOP 50 spēlētājiem US PGA tūrē bija amerikāņi. Šodien viņu ir tikai 16, un tas ir zemākais skaits kopš pasaules rangu tabulas ieviešanas 1986.gadā.

Pēdējās izmaiņas , 02.01.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē