Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Joprojām piektajā desmitā

Pirms junioru "Orange Bowl" pēdējās dienas sacensībām Mikus Gavars Floridā dala 47.vietu. Trešajā kārtā cerības uzlabot pozīcijas izjauca otrais deviņnieks, kur tika nopelnīts turnīrā pirmais divkāršais bugijs, un ar vienu bērdiju bija par maz, lai kompensētu vēl četrus bugijus. Turnīrs "Biltmore Hotel Golf Course" noslēgsies sestdien.

Gavaram trešā kārta nesa +5 virs PAR (76 sitieni). Pēc pirmajām deviņām bedrītēm cīņā pret laukumu vēl bija neizšķirts - viens bēdijs un viens bugijs.

Labāko rezultātu trešajā kārtā spoži saulainā dienā sasniedza itālietis Andrea Pavan, nospēlējot ar -5 zem PAR. Viņam izdevās izcils sākums - pirmajās septiņās bedrītēs pieci bērdiji.

Par uzvarētāju acīmredzot kļūs kāds no diviem amerikāņiem - Sihwan Kim vai Peter Uihlein, kuri tuvāko konkurentu apsteidz par pieciem sitieniem. Gavara rezultāts trīs dienu summā ir +16 virs PAR, un pēdējā kārtā daudz augstāk pakāpties vairs nav iespējams.

“Orange Bowl” rezultāti pēc trešās kārtas: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player905.html 

Pēdējās izmaiņas , 30.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē