Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc pirmās dienas +8

Nospēlējis Floridā pirmo kārtu prestižajā junioru “Orange Bowl” turnīrā, Mikus Gavars ar +8 virs PAR dala 49.vietu 66 dalībnieku konkurencē. Pirmajās 18 bedrītēs izcēlās Gavara vienaudzis no Floridas Peter Ulhlein, finišējot ar –6 zem PAR.

Gavara rezultātu kartiņā ekstrēmi cipari neparādījās – 10 bedrītes izspēlētas ar PAR, pārējās – ar bugijiem. Pa +4 bija gan pirmajā devītniekā, gan arī otrajā.

Ceturtdien “Biltmore Hotel Golf Course” PAR 71 laukumā (6766 jardi) risināsies otrā kārta, taču kata jautājums pēc tās nebūs aktuāls. Sacensību nolikums paredz, ka visi dalībnieki spēlē visas dienas.

Par “Orange Bowl” prestižu liecina fakts, ka tajā var startēt tikai ielūgti spēlētāji. Amerikāņu juniorus atlasa pēc vairākiem rangiem, bet ārzemnieki var piedalīties kā savu federāciju akceptēti nacionālie čempioni.

Lai spēlētu “Orange Bowl”, kur savulaik sviedrus lējis milzum daudz mūsdienu profesionālo golfa zvaigžņu, Tiger Woods ieskaitot, jaunais golferis nedrīkst būt sasniedzis 19 gadu vecumu, kā arī nedrīkst būt kādas augstskolas komandā. Vecuma grupu turnīrā nav, un visiem jācīnās vienotā ieskaitē.

Gavaram šogad ir droša iespēja nospēlēt labāk nekā pērn, kad aiz viņa “Orange Bowl” rezultātu tabulā nepalika neviens konkurents.

“Orange Bowl” rezultāti pēc pirmās kārtas: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player905.html

Pēdējās izmaiņas , 28.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē