Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pirms svētkiem Floridā aiz kata

Priecīgus Ziemassvētkus šajā tik golfiskajā Latvijas klimatā Golfs.lv vēl gan tiem, kas cīnās ārzemju laukumos, gan tiem, kam nākamās spēles būs tikai jaunajā sezonā! Vēl pirms svētkiem pirmo no diviem gada nogales turnīriem Amerikā aizvadījis Mikus Gavars, Floridā startējot tradicionālajā "Doral-Publix Junior Classic".

Pēc divām kārtām trīs sitienu tiesa liedza Latvijas junioram kvalificēties sacensību turpinājumam. Taču tas vēl nav viss - noslēgt golfa gadu Gavaram plānots turpat Floridā prestižajā "Orange Bowl" turnīrā.

Pirmo kārtu "Doral Golf Resort and Spa" laukumā Gavars nospēlēja ar 84 sitieniem, bet nākamajās 18 bedrītēs viņam vajadzēja par vienu sitienu vairāk. Tātad summā 169 sitieni, bet kata pārvarēšanai bija jānospēlē ne sliktāk kā ar 166 sitieniem.

"Doral" junioru turnīram šogad ir 25 gadu jubileja, un tas pulcējis 628 jaunos golferus no 38 ASV štatiem un 42 ārvalstīm. Turnīra līmeni raksturo fakts, ka arī spēle zem PAR vecākajā (16-18 gadu) grupā vēl negarantē uzvaru.

Savukārt tradicionālais "Orange Bowl" turnīrs, kur savulaik spēlējusi ne viena vien nākamā golfa zvaigzne, sāksies "Biltmore Hotel Golf Course" 27.decembrī, bet noslēgsies 30.decembrī.

Iespēju pirms gadu mijas uzspēlēt spēcīgu vienaudžu konkurencē Gavars izmanto ne pirmo gadu - Floridā tika spēlēts arī pērn kopā ar Lauru Jansoni.

Pēdējās izmaiņas , 24.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē