Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Casey gada sitiens

Tuvojoties gada noslēgumam, neiztikt bez dažādiem topiem un aptauju rezultātiem. Lai cik daudz pasaulē būtu golferu, par 2006.gada labāko ir atzīts viens vienīgs sitiens – Paul Casey vēsturiskais hole in one Ryder kausa izcīņā.

Gada labākā sitiena autoram pienākas balva un 2000 mārciņu prēmija, ko ziedot kādam labdarības pasākumam pēc saviem ieskatiem.

Hole in one 29 gadus vecajam Casey izdevās Ryder kausa izcīņas priekšpēdējā dienā, kopā ar David Howell gūstot uzvaru 5&4 pār amerikāņiem Stewart Cink un Zach Johnson. Casey “K Club” laukuma 213 jardu garajā 14.bedrītē pietika izdarīt vienu sitienu ar 4.dzelzi.

“Jūtos pagodināts kļūt par Gada labakā sitiena balvas ieguvēju,” norādīja Casey. “Šogad bija daudz lielisku sitienu un man paveicās, ka manējo atzina par vislabāko.”

Casey var tikai vēlēties, lai nākamais gads viņam būtu ne mazāk veiksmīgs. Šosezon Casey atzina par Eiropas PGA tūres labāko spēlētāju, un viņa rēķinā bija uzvaras Pasaules Match-Play čempionātā, “China Open” un “Johnnie Walker Championship”.

Gada labāko sitienu izvēlas žūrija, kurā iekļauti televīzijas, radio un golfa mediju žurnālisti. 

Pēdējās izmaiņas , 21.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē