Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Medijus aicina Eiropā

Pēc veiksmīgi noslēgtas kluba sezonas mediji pārdomā ziemas plānus un apcer, kā labāk sagatavoties žurnālistu "European Masters" komandu sacensībām, kas jūnija sākumā notiks Itālijā. Taču tās nav vienīgais turnīrs, kur aicina piedalīties Latvijas medijus.

Savu individuālo "Masters" turnīru rīko organizācija "European Golf and Travel Media". Tās turnīrs ir plānots Turcijā no 10. līdz 17.februārim, spēlējot piecos dažādos laukumos - "Gloria", " National", "Cornelia Faldo", "Antalya Pasha" un "Antalya Sultan". Paredzēta arī izmitināšana " Papillon Hotel" un " Sirene Golf Hotel".

Iespējams, šī mediju turnīra dalībniekiem tiks apmaksāts ceļš uz Turciju, taču šajā jautājumā Turcijas Golfa federācija vēl nav pieņēmusi galīgo lēmumu.  

Savukārt "European Masters" komandu sacensības notiks no 4. līdz 9. jūnijam "Riva de Tessali - Metaponto Resort" Itālijas dienvidos.

Latvijas Mediju golfa klubs startam Itālijā cer nokomplektēt spēcīgu komandu, un šogad uzlabotie rezultāti ļauj uz to cerēt. Par tradicionālās Mediju līgas seriāla uzvarētāju kļuva Ardis Markss, turpmākajās vietās trijniekā atstājot Matīsu Veidi un Gati Šļūku.

Pēdējās izmaiņas , 14.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē