Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl viens rekords!

Par sezonas slēgšanu vēl nevar būt ne runas, un to trešdien apliecināja notikumi "Ozo Golf Club" laukumā. Nekad iepriekš kādam no Latvijas golferiem hole in one nebija izdevies tik vēlā rudenī, taču Mārcis Broders parūpējās, lai 29.novembris tiktu iemūžināts "goda alejā" uz kluba mājas bāra sienas.

Izcilais sitiens veiksminiekam padevās 6.bedrītē, turklāt neticamā veidā jau otro reizi sezonā. Tikai nedaudz vairāk par trim mēnešiem šķir šo dienu no laika, kad Broders atbilstoši tradīcijām uzsauca saldējuma kokteiļus teju visai Rīgas Golfa skolai. Arī šoreiz pa dzērienam tika visiem, kas bija laukumā katra golfera sapņu sitiena brīdī.

Te nu jāatzīmē, ka NATO brīvdienu pēdējā pēcpusdienā "Ozo Golf Club" bāra viesu skaits nebūt nemudināja noticēt, ka pēc pāris dienām jau varētu sarīkot kādu Ziemassvētku turnīru. Golferu laukumā bija ne mazāk kā vienā otrā vasaras dienā, un tikai drīzā krēsla mudināja visus nestiept spēli garumā.

Runā, ka Ben Hogan visā karjerā ir iesitis tikai divus hole in one, savukārt Broderam vecākajam, lai šajā jomā tiktu blakus golfa leģendai, izrādās nevajag vairāk par vienu rudeni!

Pēdējās izmaiņas , 29.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē