Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Turpat vien arī Laura

Vēlreiz tuvu mēneša labākās studentu golferes titulam "Atlantic Sun" konferencē bija Laura Jansone, taču tāpat kā mēnesi iepriekš Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) jaunpienācējai nācies samierināties ar balvai nominētās spēlētājas statusu. Taču Jansones individuālais progress ļauj noticēt, ka Ņikita Hruščovs nebija vienīgais, kas varētu cerēt uz Amerikas apsteigšanu.

ASV studentu reitingā Jansone ar 133.vietu nemaz nav tik tālu no pirmā simtnieka, bet pirmā gada spēlētāju rangā viņa ir pat 23.vietā. Tā ka ETSU vadība var būt gandarīta par tik veiksmīgu pirmssezonas darījumu, iegūstot savā rīcībā Latvijas amatieru čempioni.

Ne bez Jansones palīdzības iespaidīgs progress universitāšu rangā ir arī ETSU "Lady Bucs" komandai, kas pēc 105.vietas pērnās sezonas noslēgumā nu rudens sesijas beigās Amerikā ir pakāpusies uz 58.vietu.

Visbeidzot Jansones foto ir atradis vietu arī ETSU mājaslapā, bet golfs.lv aktuālajā foto viņa ir redzama ar balvu par 2.vietu " Edwin Watts/Palmetto Intercollegiate" turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 10.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē