Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jansones revolūcija turpinās

Austrumtenesijas Valsts universitātes (ETSU) meiteņu golfa komandas trenerei trūkst vārdu, lai raksturotu Lauras Jansones spēli... Pie tā vainojams Latvijas amatieru čempiones teicamais finišs studentu rudens sezonas pēdējā turnīrā - noslēguma kārtā viņa nospēlēja ar -3 zem PAR, kas deva otro vietu individuālo rezultātu tabulā, kā arī palīdzēja komandai nopietnā konkurencē būt otrajai.

„Edwin Watts/Palmetto Intercollegiate” turnīrā Jansones rezultāts trīs kārtu summā bija vienāds ar PAR – 216 sitieni. Pēc mazāk veiksmīgas pirmās kārtas sekoja divas dienas zem PAR (77-70-69). Individuāli labākā rezultāta īpašniece Steffi Kirchmayr „Oak Point Golf Club” laukumā nospēlēja par diviem sitieniem veiksmīgāk.

Turnīra komandu ieskaitē „Lady Bucs” meitenes apsteidza deviņas komandas, kas augstskolu rangā ir augstāk par ETSU.

Ja pavisam nesen Jansone guva pirmo individuālo uzvaru ETSU „Lady Bucs” vēsturē, tad otrdienas 69 sitienu rezultāts ir atkārtots augstskolas rekords atsevišķā kārtā.

„Šajā turnīrā bija šogad visnopietnākā konkurence, un pieveikt daudzas no šīm komandām ir lieliski,” priecājās ETSU galvenā trenere Stefanie Reynolds. „Trūkst vārdu, lai raksturotu Lauru un viņas pašreizējo spēli. Viņa tiešām atrod savu spēli, un 69 ir vienkārši satriecošs rezultāts.”

Ne mazāk Reynolds priecājas par komandai izdevušos rudens sezonu, kas izrādījusies veiksmīgākā augstskolas vēsturē. Meitenes ir centīgas, un savstarpējā konkurence veicina arvien labākus rezultātus, klāstīja Reynolds.

ETSU vadība par meiteņu golfa komandas šoruden iespēto var pamatoti priecāties –  sešos mačos viena uzvara, divas otrās vietas, Jansones individuālā pirmā vieta un atkārtots skolas labākais rezultāts atsevišķā kārtā.

Tagad turnīru kalendārā studentēm iestājas pauze līdz februāra beigām, kad Floridā varēs uzspēlēt „Chrysler Challenge”.

„Edwin Watts/Palmetto Intercollegiate” rezultāti (PDF fails): http://www.etsubucs.com/uploads/files/palmettord3.pdf

Pēdējās izmaiņas , 01.11.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē