Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Svensson iesaka „fiziku”

Rezumējot Latvijas rezultātus pasaules amatieru čempionātā, komandas kapteinis Hakan Svensson spriež, ka jaunajiem golferiem, pirmkārt, vajadzētu kļūt fiziski spēcīgākiem. Labāka fiziska forma ļautu ik dienu vienlīdz augstā līmenī nospēlēt visas 18 bedrītes. Ja ziemā golfa tehnikas pilnveidošanai ir mazāk iespēju, tad fizisko formu uzlabot var arī mīnusu grādos.

Svensson ir apmierināts ar Latvijas spēlētāju rezultātiem pasaules čempionāta pēdējās trijās kārtās, bet atzīst, ka pirmajā dienā tomēr tika nospēlēts pārāk vāji.

Tik augsta līmeņa sacensības kā pasaules čempionāts Dienvidāfrikā gados jaunajiem golferiem bija lieliska pieredze, kas motivēs turpmākajiem treniņiem, kā arī mudinās apdomāt savus mērķus golfā, saka Svensson.

Pēc „Ozo Golf Club” zviedru pro domām tieši fiziskā forma Latvijas spēlētājiem jātrenē visvairāk. Tā kā spēlētāji mača laikā pagura, viņi nespēja visas 18 bedrītes nospēlēt ar vienlīdz augstu koncentrēšanos, skaidro Svensson.

Pasaules čempionātā viss bijis noorganizēts ka nākas. Arī Latvijas komanda centās cik spēja un izdarīja visu, uz ko šobrīd bija gatava, atzīst Svensson.

Pēdējās izmaiņas , 31.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē