Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Arvien augstāk

Pamazām pasaules amatieru čempionātā komandas sāk pievērsties lokālākiem uzdevumiem, jo laika fundamentālām izmaiņām vietu kārtībā vairs nepietiek. Latvijas golferi sestdien "De Zalze Golf Club"  laukumā izdarīja, kas darāms - nospēlēja labāk nekā kādā no visām iepriekšējām kārtām un tika garām mūžsenajiem konkurentiem igauņiem.

Visu trīs Latvijas spēlētāju rezultāti bija ļoti tuvi - Mikum Gavaram +4, Kārlim Broderam +5 un Dāvim Pukstam +6 virs PAR. Līdz ar to komandas rezultāts kārtā bija +9, kas trīs dienu summā dod +42 un 54.vietu. Savukārt igauņi pēc trešās dienas +13 no Latvijas atpaliek par četriem sitieniem un vienu vietu turnīra tabulā.

Turklāt savu pārākumu izdevās pierādīt klātienē, spēlējot plecu pie pleca, un daži momenti diez vai bija vienkārši. Piemēram, Paul Pohi 7.bedrītē iesita īglu, bet viņa flaita kolēģim Pukstam turpat nācās reģistrēt divkāršu bugiju. Finišā Puksts tomēr izrādījās par vienu sitienu pārāks. Kopā ar igauņiem un latviešiem flaitos vēl bija Grieķijas golferi.

Gavars trešajā kārtā nospēlēja visstabilāk - četri bugiji un pārējie PAR. Turklāt +4 viņam bija jau pirmajās deviņās bedrītēs, bet tālāk pret laukumu tika nospēlēts ar nulli. Raibāka rezultātu kartiņa bija Broderam - trīs bērdiji, trīs bugiji, taču neizpalika arī bez viena divkārša un viena trīskārša bugija. Puksts svītru varēja pavilkt zem pieciem bugijiem, bērdija un divkāršā bugija.

Labāko individuālo rezultātu trešajā kārtā sasniedza Lauras Jansones kolēģis - Austrumtenesijas Valsts universitātes students Rhys Davies, nospēlējot ar -8 zem PAR.

Sestdien neiztika bez dumpja uz rīkotāju kuģa. Nolēmuši, ka ir īstais laiks, piektdien vakarā algas pielikumu pieprasīja kediji, un nesaņēmuši gaidīto, pieteica streiku, vēsta aģentūra AFP. Tā kā organizatori neizrādīja cerēto pretimnākšanu, pirmajos flaitos spēlējušie kedijus varēja meklēt, kur vien pašiem ienāca prātā.

Vadību pirms pēdējās dienas pārņēma Nīderlande, kas summā ir priekšā ar -15. Otro vietu ASV un Kanāda dala ar Velsu, kam bija lielā veiksmes diena (-12). Tuvākie konkurenti līderiem zaudē divus sitienus.

Izšķirošo kārtu svētdien Latvijas komanda aizvadīs "Stellenbosch Golf Club" laukumā.

Komandu rezultāti: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team862.html 

Latvijas golferu individuālie rezultāti: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/tdetail35_862.html

Pēdējās izmaiņas , 28.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē