Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Otrā dienā veiksmīgāk (2)

Turpinot cīnīties Pasaules amatieru čempionātā, otro kārtu Latvijas komanda aizvadīja veiksmīgāk, finišējot ar kopējo rezultātu +12, tātad par deviņiem sitieniem labāk nekā pirmajā dienā. Lai gan pa kādam klupienam gadījās arī šoreiz, rezultāti kopumā bija vienmērīgāki. Visveiksmīgāk nospēlēja Kārlis Broders, "Stellenbosch Golf Club" laukumā izdarot 77 sitienus (+5 virs PAR).

Mikus Gavars nospēlēja ar +7, bet ārpus komandas ieskaites ar +9 šoreiz palika Dāvis Puksts. Tātad, ja pirmajā kārtā visi bija dubultciparos pret laukumu, tad otrajā dienā - viencipara skaitļos.

Broders tika pie diviem bērdijiem, savāca piecus bugijus un iekrita uz vienu divkāršo bugiju. Gavaram divi divkāršie bugiji, četri bugiji un bērdijs. Savukārt Puksta rēķinā bija seši bugiji un trīskāršais bugijs.

Turnīra pusceļā Latvija ir sestā desmita vidū, un tikt manāmi augstāk nemaz nebūs vienkārši, jo TOP 50 komandas jau ir vismaz par 10 sitieniem labākas. Principiālajās attiecībās ar Igauniju gan viss atgriezās sākuma pozīcijās - abas komandas dala 55.vietu. Igauņiem diena beidzās ar +14, un galvenais vilcējs viņiem bija Mark Suursalu, nospēlējot ar +4.

Startējuši no 10.bedrītes, šajā deviņniekā visi trīs Latvijas pārstāvji cīnījās lieliski - Broderam un Gavaram pa +1, Pukstam +2. Taču nākamās deviņas bedrītes izrādījās krietni smagāks pārbaudījums.

Atšķirībā no ceturtdienas otrajā kārtā bijis vieglāk spēlēt pierimušā vēja dēļ. Vislabāk to prata izmantot Zviedrija, "Stellenbosch Golf Club" laukumā nospēlējot ar -12. Viņu kapteinis, gan to nosauca par "nospēlēts nedaudz labāk", lai gan pirmajā kārtā zviedriem bija +6.

Līderu pozīcijas čempionāta pusceļā saglabāja Kanāda (-10), taču turpat viena punkta attālumā ir ASV, bet trešo vietu ar -7 dala Nīderlande un Meksika. Zviedri ir piektie vēl vienu sitienu tālāk.

Komandu rezultāti: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team862.html 

Latvijas golferu individuālie rezultāti: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/tdetail35_862.html

Pēdējās izmaiņas , 27.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē