Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Āfrikā viss līmenī

Ar Latvijas izlases gatavošanos startam pasaules amatieru komandu čempionātā viss ir labākajā kārtībā, un nekādu būtisku problēmu nav, no Dienvidāfrikas vēsta Mikus Gavars. Līdz pirmajai sacensību dienai vēl gan nedaudz jāpagaida, jo cīņu sākums paredzēts tikai ceturtdien.

Lai atstātu savu devumu pasaules čempionātu vēsturē, trešdien paredzēta komandu fotografēšanās, kam vēl priekšpusdienā sekos kapteiņu sapulce. Savukārt vakarā būs vietējās pašvaldības rīkota pasaules čempionāta atklāšana un tam par godu rīkota pieņemšana.

Laiks Dienvidāfrikas dienvidos visu laiku kopš Latvijas komandas ierašanās bijis labs, bet otrdien lija. Gavars, Kārlis Broders un Dāvis Puksts ir tikuši arī pie vietējiem melnajiem kedijiem.

Par turnīra organizatorisko līmeni Latvijas junioriem iebildumu nav, un arī ar dzīvošanas apstākļiem viss ir OK. Tā kā atliek tikai parādīt savu labāko spēli un priekšlaikus nepārdegt.

Komanda treniņu kārtās ir iepazinusi "Stellenbosch Golf Club" un "De Zalze Golf Club" laukumus. Laukumi ir labi un nav pārāk grūti, taču arī par viegliem tos uzskatīt nekādi nevar, atzīst Gavars.

Turnīra laikā iespēju robežās no komandas pienāks arī kādas sīkākas ziņas, un golfs.lv nekavēsies ar tām padalīties.

Pēdējās izmaiņas , 25.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē