Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone ieiet vēsturē!

Austrumtenesijas Valsts universitātes (ETSU) sieviešu komandas golferes līdz šim gan bija cīnījušās, taču līdz individuālai uzvarai kādā no studentu turnīriem arvien pietrūka. Tā tas turpinājās, līdz Laura Jansone svētdien Austrumkarolīnā palika nepārspēta „Lady Pirate Invitational”, pēdējā kārtā nospēlējot ar -1 zem PAR.

Uzvaru Jansone nosauca par īpašu, sakot, ka ļoti priecājas būt par pirmo ETSU čempioni. „Sacensību līmenis te noteikti ir augstāks un priecājos, ka man izdevies uzlabot savu spēli, lai šeit varētu konkurēt. Varbūt esmu pirmā, taču šķiet, ka manas komandas biedres arī ir pietiekami talantīgas, lai uzvarētu,” Jansoni citē ETSU mājaslapa, kur atgādināti arī viņas panākumi Latvijā.

Trīs dienu summā Jansone „Bradford Creek Golf Course” nospēlēja ar 216 sitieniem (71-74-71), un bez viņas palīdzības ETSU „Lady Bucs” būtu zemāk par 4.vietu komandu ieskaitē.

Tā kā komandu vērtējums studentu cīņās ir galvenais, individuāli pirmā vieta Jansonei tika dalīta ar komandu cīņā uzvarējušās „Birmingham Southern” universitātes spēlētāju Sara Hunt.

Jansones pirmo vietu novērtēja arī „Lady Bucs” galvenā trenere Stefanie Reynolds, sakot, ka pirmā gada studentes uzvara ir kas apbrīnojams. Reynolds arī lepojās, ka pēc pieticīgas pirmās kārtas (10.vieta) komanda sasparojusies un divas dienas pēc kārtas labi nospēlējusi. Turklāt pēdējā kārtā vienu no komandu cīņā labākajiem rezultātiem ETSU golferes sasniegušas nelāgos laika apstākļos.

Piecos šosezon aizvadītajos turnīros „Lady Bucs” trīs reizes finišēja TOP 5. Sezonas rudens daļu komanda noslēgs oktobra beigās Dienvidkarolīnā, „Edwin Watts-Palmeto Intercollegiate”.

„Lady Pirate Invitational" rezultāti (PDF fails): http://www.etsubucs.com/uploads/files/ETSU-Results-(10-22).pdf

Pēdējās izmaiņas , 23.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē