Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Mājinieces soli pirms uzvaras

Pirms sestdien paredzētās pēdējās kārtas Dienvidāfrikas golferes ir vadībā pasaules amatieru komandu čempionātā, un mājinieču pārsvars pār tuvākajām sekotājām zviedrietēm ir četri sitieni. Trešā, atpaliekot vēl par sitienu, ir Vācijas komanda.

Piektdien trīs labākās komandas - Zviedrija, ASV un Spānija - nospēlēja ar -6 zem PAR, un zviedrietēm ar to pietika, lai no dalītas trešās vietas izvirzītos vicelīderos. Iepriekš otrā vietā bijušās vācietes noslīdēja uz trešo pozīciju, taču viņas pašreizējai kausa īpašniecei Zviedrijai zaudē tikai vienu punktu.

Šīgada turnīra rekords atsevišķā kārtā kopš ceturtdienas pieder francūzietēm, jo neviena cita komanda nav spējusi nospēlēt ar 136 sitieniem (68+68). Tas ir arī otrais labākais rezultāts čempionāta vēsturē.

Piektdien 21 labākā komanda pēc pirmajām divām kārtām spēlēja "De Zalze Golf Club", bet pārējās golferes tikās „Stellenbosch Golf Club”. Sestdien viss būs tieši otrādi.

Vai četru sitienu pārsvars Dienvidāfrikas dāmām būs pietiekams, lai nepalaistu "Espirito Santo" kausu pāri robežām, kļūs skaidrs, kad "De Zalze Golf Club” un „Stellenbosch Golf Club” risināsies čempionāta pēdējā kārta.

Kopš 1980.gada čempionāta ASV nevienai komandai nav izdevies uzvarēt savās mājās. Dienvidafrikānietēm vēl ne reizi nav izdevies kļūt par pasaules čempionēm, un viņu lielākais sasniegums līdz šim ir dalīta otrā vieta 1974.gada turnīrā.

Pasaules amatieru komandu čempionāta dāmām rezultāti pēc otrās kārtas: http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team863.html

Pēdējās izmaiņas , 20.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē