Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Saliena nesteidz ieziemoties

Ar pēdējiem turnīriem ir noslēgusies sacensību sezona Salienā, taču spēlēt gribētājiem vēl ir pāragri iepakot nūjas. Spēlēšana abos Salienas laukumos turpināsies ar īstajiem grīniem līdz pat brīdim, kamēr sals izrādīsies spēcīgāks par golferu gatavību nepadoties.

Nedēļas nogalē diez vai kāds no Salienas sezonas noslēguma turnīrā spēlējušajiem iebilstu, ja Kluba laukums tiktu pārdēvēts par Vēju laukumu. Viens otrs no spēlētājiem pat sprieda, ka pretvējā no svinga izdevies vienīgi atvēziens. Taču, lai cik grūti bija turēties pretim brangajam ziemeļrietenim, līdz finišam visi tika veiksmīgi, un lieki nekavējoties.

Cenšoties pēc iespējas drīzāk apmierināt golferu interesi par godalgoto vietu sadalījumu, rīkotājiem laureātu trijniekā vēlāk nācās ieviest dažas korekcijas, pēc kurām par sezonas pēdējiem uzvarētājiem kļuva Ervīns Fogts un Ivo Šneiders. Komandu spēlē pirmās vietas ieguvēji savāca 45 stableford punktus.

Divas komandas guva pa 40 punktiem, un tikai pēc papildus rādītājiem otro vietu ieņēma Ilmārs Naglis juniors un Ģirts Rūda, 16 komandu konkurencē aiz sevis atstājot Jork Delventhal un Arni Grinbergu.

Savukārt otrdien savu sezonu Salienas Kluba laukumā noslēdza Mediju klubs. Lai kopvērtējumā pirmā vieta ietu secen Ardim Marksam, vajadzēja notikt nelielam brīnumam, un izrādījās, ka to gaidīt bija lieki. Markss bija labākais gan pēdējā posmā, gan sezonā kopumā. Arī pārējās divas vietas trijniekā tika sadalītas identiski pēdējā posma rezultātiem – Marksam sekoja Matīss Veide un Gatis Šļūka.

Salienas sezonas noslēguma turnīra rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=196 

Pēdējās izmaiņas , 17.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē