Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

„Ozo” piecinieks ar balli

Svētku noskaņās apaļo piekto sacensību sezonu nedēļas nogalē noslēdza „Ozo Golf Club”, aicinot uz svinīgu pasākumu gan kluba biedrus un pastāvīgos spēlētājus, gan draugus un sadarbības partnerus. Neiztika arī bez Natālijas Gulbes netiešas līdzdalības, un LPGA latviešu izcelsmes blondīnes atbalsts palīdzēja Rīgas Golfa skolai tikt pie viena otra tūkstoša latu.

Par drīzajām sezonas beigām drīzāk gan liecināja nevis gājputni, kas naksnīgajās debesīs nebija manāmi, bet gan vakartērpos ģērbušās dāmas, kuras pat apsildāmās terases telts plašumos ilgi nebija noturamas.

Bija tradicionālās saimnieku un viņu partneru uzrunas, lielā torte un savs klubiņš cigāru cienītājiem. Lejot laimes nākamajai sezonai, kļuva skaidrs, ka kluba māju nāksies paplašināt, jo ar pašreizējām platībām būs par maz visu hole in one bumbiņu iemūžināšanai.

Par vakara naglu izvērsās aktieru cunftes golfā vienīgās zvaigznes Jāņa Jarāna un „Ozo Golf Club” direktora Armanda Pučes vadītā izsole. Pēc iesildīšanās ar vairāku sabiedrībā zināmu ļaužu parakstītu bumbiņu izsoli, lieta nonāca līdz Natālijai Gulbei.

Kļuva skaidrs, ka Gulbe ir pieprasīta persona arī Latvijā, vismaz golfa aprindās noteikti. Autogrāfa rotāto golfa skaistules foto izsolē papildināja viņas solījums ieturēt vakariņas kopā ar izturīgāko solītāju. Cīņa izvērtās nopietna, līdz advokāta Ivara Gruntes 1000 latu arguments izdzēsa sāncenšu cerības.

Revanša mačs izsolē turpinājās ar Gulbes cepuri, uz kura viņa, cerams, ar nenomazgājamu krāsu arī bija likusi savu parakstu. Te vislielāko apņēmību ar 720 latiem izrādīja LMT viceprezidents Andris Forstmanis, kopā ar smilšu krāsas galvassegu saņemot Gulbes solījumu reiz tikties uz vienu tee-time.

Tā kā Gulbi Latvijā jau gaida divas svarīgas tikšanās, un ļoti iespējams, ka tās realizēsies nākamajā rudenī.

Izsolē gūto naudu saskaitot ar viesu atsevišķajiem ziedojumiem, kļuva skaidrs, ka Rīgas Golfa skolas budžets vienā vakarā pieaudzis vairāk nekā par trim tūkstošiem latu. Iepriekš neparedzētos ienākumus skola plāno tērēt jauna inventāra iegādei, kā arī, iespējams, kādai treniņnometnei ārzemēs.

Pēdējās izmaiņas , 16.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē