Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Oktobris - lielu lietu mēnesis!

Pēc kalendāra golfa sezona Latvijā tuvojas noslēgumam, taču gandrīz klāt ir laiks, kad reti kurš spēs atturēties no rezultātu vērtēšanas citā valsts mēroga pasākumā. Pirms aiziet no politikas un vairāk laika rastu golfam, pirms Saeimas vēlēšanām savu skatījumu uz situāciju dažādās jomās „Golfs.lv” oktobra numurā pauž Vilis Krištopans, atklājot arī savus nākotnes plānus!

Jaunajā žurnāla numurā lasiet interviju ar Krievijas junioru izlases treneri Nikolaju Ragovski, apskatu par „Volkswagen Masters” debiju Salienā, kā arī Lidijas Gavrilovas stāstījumu par dāmu šīsvasaras ceļojumu uz tradicionālu turnīru Somijā. Lasiet arī vēl daudz ko citu, piemēram, gūstiet ieskatu profesionālā golfa pasaulē, kas šosezon atzīmē Tiger Woods desmitgades ēru.

Savukārt tradicionālie „Ozo Golf Club” pro Artūra Krukova padomi palīdzēs tik vaļā no nelāgajiem pull un push, savukārt medicīnas profesionāļi dod savus ieteikumus, lai spēlēšanas priekus neaptumšotu traumas.

Ja vēl nav bijis laika kļūt par "Golfs.lv" abonentu, visērtāk to var paveikt šajā mājaslapā žurnāla sadaļā. Protams, tāpat kā pērn par abonentu var kļūt arī ar "Latvijas pasta" vai abonēšanas centra "Diena" starpniecību.

Pēdējās izmaiņas , 02.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē