Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone joprojām skolas līderos

Kārtējo turnīru nedēļas nogalē Austrumtenesijas Valsts universitātes (ETSU) sastāvā aizvadīja Laura Jansone, sasniedzot dalītu labāko rezultātu „Lady Bucs” komandā. ETSU golferēm par viena sitiena tiesu šoreiz nācās palikt otrajām, jo konkurentēm izdevās pārāk brīnumains finišs.

„Great Smokes Women’s Golf Championship” uzvarēja Rietumkarolīnas universitātes komanda, kurā vienai no golferēm „Waynsville Country Club” laukuma pēdējā bedrītē izdevās iečipot īglu. ETSU komanda trešās vietas ieguvējas apsteidza par astoņiem sitieniem.

„Lady Bucs” rindās Jansone tāpat kā viena no viņas komandas biedrenēm Lucy Gold nospēlēja ar +3 virs PAR, kas deva dalītu 10.vietu individuālo rezultātu sarakstā. Jansones rezultāts bija 72 un 75 sitieni.

ETSU galvenā trenere Stefanie Reynolds atzina, ka pirmajā dienā iekrātais trīs sitienu pārsvars izgaisis konkurentu negaidītā finiša dēļ, un viņas meitenes tik un tā nospēlējušas labi.

Nākamais turnīrs „Lady Bucs” gaida jau šonedēļ Dienvidkarolīnā.

Aizvadītās nedēļas nogalē notika arī Kalifornijas „Open”, kur startēja pamatturnīrā tikušais Dāvis Puksts. Divu kārtu summā Puksts nospēlēja ar +17 virs PAR, paliekot aiz kata robežas, kas bija +2.

Pirmajā dienā „Redhawk Golf Club” Puksts nospēlēja ar +6, bet otrajā kārtā „CrossCreek Golf Club” sekoja +11 virs PAR. Uzvarēja amatieris Ji Hwan Park, triju kārtu summā sasniedzot -9 zem PAR. Visas trīs dienas spēlēja 67 no vairāk nekā divarpus simtiem dalībnieku.

„Great Smokes Women’s Golf Championship” rezultāti: http://www.etsubucs.com/uploads/files/ETSU-Results-1.pdf

„California State Open”: rezultāti: http://cso.bluegolf.com/bluegolf/cso6/event/cso63/contest/1/leaderboard.htm

Pēdējās izmaiņas , 02.10.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē