Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Visos veidos GK "Viesturi"

Lai kāds būtu turnīra formāts, stipram neko nepadarīsi. To svētdien pierādīja GK "Viesturi" komanda, "DnB Nord" bankas klubu kausa izcīņā uzvarot gan sitienu spēlē, gan HCP neto ieskaitē. Arī nākamo četru vietu ieguvēji abās ieskaitēs palika nemainīgi. Turnīra debitanti "Saliena Golf" spēlētāji guva 2.vietu, bet trijnieku noslēdza limbažnieki.

Septiņu klubu konkurencē "Viesturu" komandas pārsvars stroke formātā bija vairāk nekā pārliecinošs, un pat lielas daļas spēlētāju zemie handikapi netraucēja būt pirmajiem arī galvenajā HCP neto vērtējumā.

HCP neto ieskaitē aiz trijnieka sekoja Dāmu klubs, Mediji, "Denderi" un "Zēmeles". Stroke vērtējumā vietu sadalījums bija gandrīz identisks, tikai divās rezultātu saraksta noslēguma vietās vietām apmainījās "Zēmeles" un "Denderi".

Labākie saņēma ne tikai kausus, bet arī iespaidīgas balvas gan lietošanai uz vietas, gan līdzņemšanai. Sekojot turnīra piecu gadu vēsturē iedibinātajai tradīcijai, uzvarētāju komanda nopelnīja arī pasmagu monētu maisiņu.

Bagātīgs balvu birums "Viesturos" tika dalīts arī dienu iepriekš pēc "Sportland" Ģimeņu kausa izcīņas noslēguma. Svens Markss un Kristīne Marksa šosezon nospēlēja pat pārāk labi, lai varētu paturēt visas balvas, neapdraudot savu amatiera statusu.

Marksu ģimene uzvarēja gan sitienu spēlē, gan HCP neto vērtējumā, līdz ar to viņiem nācās padomāt, no kādas balvas atteikties, lai nejauši neattaptos jau profesionāļu sabiedrībā. Ģimene nolēma pieņemt pus gada abonementu "Radisson SAS" fitnesa centra apmeklējumam. ko piešķīra stroke ieskaites uzvarētājiem. No HCP neto čempionu divriteņiem Marksu mājās gan nonāks tikai viens, bet otru saņems otrās vietas ieguvēji Igors un Viktorija Lipski.

Visi rezultāti atrodami 'Turnīru' sadaļā, kur redzamas arī "Volkswagen Masters Invitational" tabulas.

Pēdējās izmaiņas , 10.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē