Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Krukovs labākais "Viesturos"

Par GK "Viesturi" čempionāta uzvarētāju svētdien kļuva "Ozo Golf Club" pro Artūrs Krukovs, kam stabilāka spēle pēdējās deviņās bedrītēs ļāva tomēr apsteigt Vili Krištopanu. Dāmu konkurencē līderes pozīcijās noturējās Elīna Streļuka, kas bija vadībā pēc turnīra pirmās dienas.

Kungiem līderu flaita spēles sākumā Krukovs bija vienādās pozīcijās ar Reinholdu Pīrāgu, taču junioram šī izrādījās ne tā veiksmīgākā diena. Savukārt Krištopans, kam pēc pirmās dienas attiecībā pret līderiem bija iekrājies divu punktu deficīts, pierādīja, ka spēj iejaukties cīņā par uzvaru. Pirmās deviņas bedrītes svētdien nospēlējis ar +1 virs PAR (bugijs 2.bedrītē), Krištopans jau bija divus sitienus priekšā Krukovam.

Tomēr līdera ne tik labi uzsāktais otrais aplis, svaru kausus atkal nosvēra par labu Krukovam. Iesitis bērdiju pēdējā apļa 7.bedrītē, kur Krištopanam bija bugijs, Krukovs jau varēja rēķināties ar trīs punktu pārsvaru, kas pēdējā bedrītē vēl pieauga.

Uzvarētāja rezultāts bija +12 virs PAR, bet Krištopana rēķinā bija par pieciem sitieniem vairāk. Pīrāgs finišēja trešajā vietā.

Dāmām otrās dienas rezultātos tikai ar viena sitiena starpību trijniekā sarindojās Streļuka, Daiga Puisīte un Linda Dobele. Taču pirmās dienas rezultāti nodrošināja Streļukai uzvaru ar sešu sitienu pārsvaru pār Puisīti.

Krištopans turnīrā bija labākais kungu konkurencē atsevišķajā GK "Viesturi" kluba biedru ieskaitē. Citās ieskaites grupās par labākajiem kluba iekšējā čempionātā kļuva Streļuka, Ilga Tiknuse un Daiga Puisīte, kā arī Gunārs Pīlādzis un Reiholds Pīrāgs.

GK "Viesturi" čempionāta rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=149

Pēdējās izmaiņas , 03.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē