Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Septembra svētki

Pirmais septembris ir svētku diena ne tikai skolniekiem, vai drīzāk viņu tētiem un mammām. Arī golferiem ir pamats gaidīt patīkamus pārsteigumus, jo klajā nācis kārtējais žurnāla "Golfs.lv" numurs! "Hansabanka Baltic Open" menedžeris Niklas Braathen tajā visiem atklāj Baltijas valstīs pirmā profesionāļu turnīra aizkulises, stāstot, kas īsti ir "Telia" tūre un tās spēlētāji.

Vēl žurnāla lappusēs var ļauties patīkamām atmiņām par "Hansabanka Latvian Open", pārliecināties, cik nopietni golfs ar klasisku 18 bedrīšu laukumu iesakņojies Lietuvā, kā arī uzzināt vairāk par vidzemnieku gaitām "Denderos". Savukārt "Ozo Golf Club" pro Artūra Krukova padomi palīdzēs tiem, kam šenks dažkārt laupa visu prieku par spēli. Un tas vēl ne tuvu nav viss!

Tā kā "Golfs.lv" iznāk jau otro gadu, tiem, kas pērn bija paši naskākie, ir vērts pārliecināties, vai nav jāparūpējas par abonementa pagarināšanu. Līdztekus klasiskajām iespējām abonēšanas centrā "Diena" un "Latvijas pastā", visvienkāršāk sava žurnāla nonākšanu pastkastītē var noorganizēt golfs.lv mājaslapā. Nepieciešams sadaļā 'žurnāls' atvērt abonēšanas sadaļu un aizpildīt visu nepieciešamo informāciju.

Pēdējās izmaiņas , 01.09.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē