Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Trīs kungi atgriežas

Pat ja laicīgi beigsies rudenīgās lietavas, golferiem vēl tikai šajā nedēļā būs iespēja uzlabot formu "Viesturu" treniņlaukumā, jo, sākot ar nākamo nedēļu, tas darbosies tikai brīvdienās. Taču izmaiņas būs tikai pēc GK "Viesturi" čempionāta, kur gatavību cīnīties ir izrādījuši teju četri desmiti kungu un septiņas dāmas. Uz čempiona titulu pretendēs arī "Ozo Golf Club" pro Artūrs Krukovs un viņa amata brālis no Salienas Valdis Liepiņš.

Visi trīs pirmo trijnieku pērn sadalījušie golferi - Normunds Mazjānis, Tālivaldis Pētersons un Valdis Liepiņš - ir ierindā arī šogad. Pirms gada GK "Viesturi" čempionāts notika bez Krukova līdzdalības.

Dāmām gan no pagājušā gada laureātēm spēlēs vienīgi Daiga Puisīte, kura viņgad bija trešā.

Cerams, mākoņu vērotāju teiktais par labāku laiku nedēļas nogalē piepildīsies, un golferiem sestdien un svētdien nenāksies paļauties tikai uz to, ka "Viesturu" dīķi vasarā ir pietiekami izsusējuši, lai tajos satilptu visi liekie ūdeņi.

GK "Viesturi" čempionāta tee times (1.diena): http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=148&PHPSESSID=099b75044b55cfeaf97a04fc0d57defb

Pēdējās izmaiņas , 31.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē