Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

"Denderi" pulcē visus

Sausā vasara vēlreiz ieviesa savas korekcijas Latvijas Pļavu golfa čempionāta kalendārā, liekot rīkotājiem Valmieras rajona „Avotos” paredzēto posmu aizstāt ar sacensībām Vaidavas pagasta „Denderos”. No rīta „Avotu” saimnieks laipni izrādīja „darba komisijai” padarīto, ļāva izmēģināt roku precīzākajā un tālākajā sitienā, bet pēc tam pavadīja visus uz „Denderiem”, kur pļavinieku pulciņu sagaidīja Latvijas golfa dāmu klubs.

Visu pārmaiņu rezultātā "Denderos" šoreiz pulcējās rekordliels dalībnieku skaits - 46 golferi. Arī meistarībā līdzīgu spēlētāju netrūka, un rezultāti bija tik blīvi, ka 32 dalībniekiem nācās pacīnīties pārspēlē, lai beidzot noteiktu galīgo vietu sadalījumu.

Papildus Pļavu golfa asociācijas čempionāta posmam tika izspēlēti vēl divi kausi - dāmas savā starpā HCP neto ieskaitē noskaidroja, kam pienākas Dāmu kluba dāvātie šķīvji, bet kopējā ieskaitē tika izspēlēts „Denderu” golfa laukuma kauss.

Dāmu kluba spēlētāju līdzdalība ieviesa savas korekcijas arī Pļavu golfa čempionāta posma vietu sadalījumā, jo Daiga Puisīte absolūtajā vērtējumā bija trešā.

Par posma uzvarētāju ar pārliecinošu sešu sitienu pārsvaru kļuva Agris Šalmis, kurš šogad kādā no čempionāta etapiem nepārspēts palika otro reizi. Otrais bija Jurģis Ābele.

Dāmu kluba turnīrā, kur vietu sadalījumu noteica HCP neto formātā, uzvarēja Aija Jurģele.

Turnīra rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=173

Pļavu golfa asociācijas čempionāta kopvērtējums: http://www1.golfs.lv/?src=Reit&rub=Plavu

Pēdējās izmaiņas , 21.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē