Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Kuplā uz „Volkswagen Masters” finālu

Bez īpaša gandarījuma pašiem igauņiem aizvadītās nedēļas nogalē „Estonian Golf & Country Club” noslēdzās vietējais „Volkswagen Masters” kvalifikācijas turnīrs. Vienā grupā uzvarēja zviedrs, bet otrā grupā labākā bija Laura Kuplā, nopelnot braucienu novembra beigās uz turnīra finālu Dienvidāfrikā.

Spēcīgākajā A grupā spēlēja turnīra rīkotāju aicinātie dalībnieki ar HCP 0-18,4, bet B grupā, kur cīnījās arī „Saliena Golf” kluba menedžere, sacentās HCP 18,5-26,4 golferi. A grupai spēles formāts bija HCP neto, savukārt B grupai – stableford punktu spēle.

No Latvijas uz Igauniju bija devusies ne tikai Kuplā. Spēlējot A grupā, 17.vietu ieņēma Lars Jonsson, bet 25.vieta tika Andrim Keiselam.

Tātad jaunais 18 bedrīšu „Sea Course” laukums Joelahtmē beidzot ir tapis atvērts, un tā saimnieki cer, ka tur notiks daudz lielu turnīru. Lai gan zālei vēl pa īstam jāieaugas, laukums esot tiešām skaists un izdevies arī no spēles viedokļa.

Analoģisks „Volkswagen Masters” kvalifikācijas turnīrs ir paredzēts arī Latvijā 9.septembrī „Saliena Golf” 18 bedrīšu Kluba laukumā. Kamēr līdz tam vēl kāds laiks ir atlicis, trešdien pēcpusdienā Salienas Dārzu laukumā visus gaida uz "Eclectic" tūres kārtējo posmu. Ripojošu "Volkswagen" uz nedēļas nogali galvenajā balvā gan tagad varēs dabūt tikai 15.posmā, bet līdz tam uzvarētājus lutināšot ar īpašiem pulksteņiem.

Pēdējās izmaiņas , 15.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē