Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Līderos Jansone un Suursalu

Dāmu konkurencē līdere pēc "Hansabanka Latvian Open" pirmās dienas ir Laura Jansone, bet kungiem pašmāju spēlētāji pagaidām izvietojušies aiz pirmā trijnieka. Pirmās trīs vietas kungu cīņā ieņem tie, kam izdevās nospēlēt zem PAR, taču nekas vēl nav akmenī ierakstīts, jo atlikušajās divās dienās vēl tik daudz kas var mainīties.

Jansone 18 bedrītes izspēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu (72 sitieniem), kas dāmu ranga līderei dod viena sitiena pārsvaru pār tuvāko sekotāju krievieti Gaļinu Rotmistrovu. Trešo vietu ar 75 sitieniem dala igauniete Mari Sūrsalu un Krista Puisīte.

Līderim Igaunijas golferim Markam Sūrsalu (70 sitieni) seko krievi Dmitrijs Vinogradovs un Andrejs Pavlovs (71), kuri dala otro vietu. Labākais no latviešiem Kārlis Broders ar 73 sitieniem ir ceturtais. Ja rezultātus vērtē pēc izredzēm uz vietu izlasē startam pasaules čempionātā, pagaidām otrais labākais no mājiniekiem ir 5.vietā esošais Mikus Gavars (74), bet Dāvis Puksts (75) dala 6.vietu.

Pirms gada par "Latvian Open" uzvarētāju kļuvušais soms Tomi Aronens (78 sitieni) 95 dalībnieku konkurencē pagaidām dala 14.vietu ar Reinholdu Pīrāgu.

Pēc pirmās dienas rezultātiem šķiet, ka kats kungiem divu dienu summā varētu būt ap +40, bet dāmām - ap +55 virs PAR.

Rezultāti pēc 1.dienas: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=141 

Pēdējās izmaiņas , 12.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē