Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Čempionu parāde "Latvian Open"

Nedēļas nogalē "Ozo Golf Club" laukumā "Hansabanka Latvian Open" cīnīsies daudzi čempioni, taču līdzās jau zināmākiem vārdiem divus tomēr gribas izcelt. Kungu konkurencē aizstāvēt pērn gūto titulu ir ieradies soms Tomi Aronen, savukārt dāmu konkurencē spēlēs olimpiskā čempione. Tiesa, golfā Vera Šimanska ceļu uz uzvarām meklē tikai otro sezonu, taču to viņa var darīt ar 2000.gada olimpiskajās spēlēs mākslas vingrošanā nopelnīto zelta medaļu kabatā.

No pašmāju spēlētājiem piektdien uz starta gatavojas stāties visi spēcīgākie. Vai pieci gadi ir pietiekami ilgs pārtraukums, lai par "Latvian Open" čempioniem beidzot kļūtu savējie, drošāk būs spriest svētdien. Kopš "Latvian Open" notiek "Ozo Golf Club", četras reizes smagākie lauri gan kungu, gan dāmu konkurencē ir tikuši tuvākiem vai tālākiem kaimiņiem.

Dāmām visus pēdējos četrus gadus ir triumfējušas Krievijas golferes, un arī šoreiz viņu komanda ir noskaņota uz augstākajiem mērķiem. Cerams, tāda lietu kārtība nešķitīs pareiza Laurai Jansonei un māsām Puisītēm.

Kungiem pavisam nopietni izskatās igauņu ambīcijas, jo no robežas viņas puses solās sabraukt visi labākie amatieri. Ir arī vairāki citi kungi, kam ar dalību vien būs par maz. Viens no tiem ir Tom Hellman, kas pēc Niklas Braathen teiktā var būt viens no galvenajiem līderu gaisa maisītājiem.

Visi dalībnieki spēlēs pirmās divas kārtas piektdien un sestdien, bet svētdien uz starta aicinās 72 labākos kungus un 18 dāmas. Startam ir pieteikušies 102 kungi un 23 dāmas. Jau ceturtdien turnīrā būs oficiālā treniņu diena.

Pat tie, kam zudīs izredzes spēlēt izšķirošajā kārtā, sestdien spēkus varēs pataupīt 13.bedrītei, lai ar vienu precīzu sitienu kļūtu par E-klases "Mercedes" īpašnieku.

Ja pirms "Hansabanka Latvian Open" gribas cīņā par auto pieslīpēt īsās spēles izjūtu, trešdien vēl var paspēt Salienas Dārzu laukumā piedalīties "Eclectic" tūres 10.posmā. Gan balva - "Volkswagen" uz nedēļas nogali, gan sacensību norises formāts un laiks ir palikuši nemainīgi.

"Hansabanka Latvian Open" tee times:

1.diena http://www.ozogolf.lv/events/teetimes/latvian_open_tee.doc

2.diena http://www.ozogolf.lv/events/teetimes/latvian_open2_tee.doc

Pēdējās izmaiņas , 08.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē